CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Labels

aku dan dia (1) bengong (5) family (4) geram (9) happy (7) marah (9) romantic message (7) sedih (2) sekolah (16)

Tuesday, November 9, 2010

Tutup Mata!!

Okey kawan2...
kenapa hari ini tajuk entry ieda tutup mata???

urm....nape ek????????

okeylah....sebenarnye ieda nak cerita tentang aktiviti kita orang kat sekolah tadi..
kami main tutup mata..
memang best..

tujuan die sebenarnye tuk memberi kite 'ilmu' tentang keadaan orang yang tidak dapat melihat..
ataupun bahasa kasar..orang buta...
yela..tutup mata mesti gelap..samela konsep macam orang yang buta tu..
tak nampak ape2 pun..

masa game tadi ade yang jadi fasilitator..
tau tak ape tu fasi???
fasi tu lebih kurang macam orang yang jage kite dalam sesuatu program la..
betul tak??

selain itu,,ade ketua..
tugas ketua tu bawa anak buah diorang merayap.. berjalan-jalan..
ketua hanya boleh sebut 'depan' 'belakang' 'kiri' 'kanan'
tapi macam mane kalau ketua pun tak tau mane kiri mane kanan..
adus..pening..=_="

ieda???ieda mestila maen tadi...
kite orang maen dalam kumpulan..
ieda pun tak nak cakap banyak..
jom kite usha2 jap gamba yang sempat kawan ieda tangkap..
sebab die tak main..die cuma jadi fasi jew..

jom..kite tengok..^_^

ikat mate anda..haahah

kat belakang tu ieda la...

sempat pose ag..walaupun salah arah..haha

ikat tangan biar tak hilang arah

sebahagian daripadanya..

macam mane??tengak gamba pun dah taw best an..
haha..perasan..
gamba-gamba ni diambil mase kite orang tengah 'get ready' tuk memulakan 'game'



mase kite orang tengah main..fasi2 ni buat satu rancangan jahat..
tak guna.. die orang kenakan kite orang..
nak taw macam mane??
jom usher gamba2 ni...


haha..ketua yang jahat..

nampak tak ieda ngn kawan2..tak ade arah tuju..

mentang-mentang tak nampak..

kesian dye..fasi mane yang bawa nih??tengok kaki budak tu...


kalau 2 orang ni taw..mati fasi..haha..yang baju biru tu kak ayuni kite...


macam mane??
jahat tak fasi dengan ketua tu..
ish3...

kami pun ade wat rancangan..
tuk kenakan balik fasi2 dan ketua2 tu..
tapi keadaan tak mengizinkan..

takpe..korang selamat..
wait for the revenge...
lain kali tak dah..
hahaha..

k...entry tamat di sini...

4 comments:

  1. btul laa ieda.. geram btul dgn fasi2 2.. suke2 je bawak kte merata2.. tension btul.. tp best jgak..

    ReplyDelete
  2. taw xpe...
    dh la fasi I ngn fasi U sme..
    hahha,,,poning den...
    tp akhrnye I t'pisah dri kmplan kite taw..
    msti U xtaw an...
    sbb U at dpn..

    ReplyDelete
  3. ok..korg smua kalau nk komen ap2 dipersilakan..
    tp pliz jgn gune profile anonymous...
    korg blh gune profile name/url...
    kalo xde url,korg xyah la tuleh..
    tuleh nme je k..
    sbb nt ieda sng la nk pggl korg ap..
    ni kalo smua wat anonymous t,,pning ieda..
    k..kerjsma korg amt d'hrgai..
    thx..^_^

    ReplyDelete



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

Cerita-cerita yang popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...